Studentët urojnë 8 Marsin në burgun e grave

Një grup studentësh nga Kolegji Universitar "Bedër", ishin sot në burgun e grave për të uruar festën e 8 Marsit, të gjitha grave e vajzave, duke u munduar që tu sjellin sadopak gëzim në këtë ditë festive.

Studentët të shoqëruar nga pedagogia Jola Marku, ndanë lule e mesazhe urimi, për tu dhënë shpresë e forcë grave të cilat vuajnë dënimi e tyre në burgun 325.

Përgëzojmë studentët Danjela Marku, Erald Gjana, Sidorela Nela, Albert Çelhaka, Endri Dervishi dhe Leonora Sula për iniciativën e tyre.