Programi i Orientimit të Studentëve të Rinj

21 Tetor 2014

Duke filluar nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të zhvillohet Programi i Orientimit të Studentëve të Rinj.

Programi do të mbahet në ambiente të ndryshme të Universitetit në mënyrë që studentët e rinj të njihenn me hapësirat që kanë në dispozicion dhe si ti shfrytezojne më së miri ato.

Ftohen të gjithë studentët të marrin pjesë