Studenti ekselent përzgjidhet për t'u bërë pjesë e Agjencisë së Investimeve të Huaja

Hysni Kafazi, i diplomuar për gjuhë dhe letërsi angleze në KU Bedër, është një nga 12 ekselentët me mesatare 10.0 që u përzgjodhën për t'u bërë pjesë e Agjencisë së Investimeve të Huaja, të cilët do të kontribuojnë si përfaqësues të agjencisë, në kryeministri e në ministritë përkatëse, në komunikimin dhe ndërveprimet e qeverisë, me subjektet e interesuara për të investuar në Shqipëri.