Fillon fushata "Dhuro një libër, mos e myk!"

Klubi i Librit në Kolegjin Universitar "Bedër", ka ndërmarrë prej ditësh nismën për mbledhjen e 500 librave artistik, me qëllim ndërtimi e një biblioteke në Gjimnazin "Elez Isuf Ndreu", Kamëz.

Poeti nobelist rus, Josif Bodskij, thotë: "Ka mëkate më të mëdha se sa djegia e librave, një ndër to është të mos i lexosh.

Kështu nën moton "Dhuro një libër, mos e myk", ju ftojmë të na bashkoheni në arritjen dhe tejkalimin e ketëj objektivi, deri me datë 20 maj 2019!

Nëse ke një libër dhuroje, nëse nuk ke një libër, bëje share këtë postim!