Të bësh gazetari në kohë pandemia", i ftuar gazetari Bledian Koka

Studentët e Departamentit të Shkencave të Komunikimit në Kolegjin Universitar Bedër zhvilluan dje një takim të hapur, nëpërmjet platformës Google Meet, me gazetarin e njohur të Syri Televizon, z. Bledian Koka.

Ai diskutoi me stutentët rreth gazetarisë në kohë pandemie, vështirësive që hasin gazetarët në këtë periudhë, si dhe rëndësinë që ka saktësia e informcionit në këtë situatë.

Gjithashtu, z. Koka ndau me studentët eksperiencat e tij si gazetar, nisjen e Syri Televizion, dhe mënyrën e funksionimit të tij.

Më tej, studentët patën mundësinë të bënin pyetje rredh gazetarisë, medias, dhe komunikimit politik në ditët e sotme.