Shpallet lista e studentëve fitues, për zhvillimin e praktikave profesionale si asistentë kërkimorë

Kolegji Universitar “Bedër” shpall listën e studentëve fitues, të cilët do të angazhohen për zhvillimin e praktikës profesionale si asistentë kërkimorë pranë departamenteve përkatëse ku studiojnë. Ky është viti i dytë që programi zhvillohet në “Bedër”, duke u kthyer në një mundësi të shkëlqyer për studentët më të mirë për të thelluar dijet më tej.  

Lista e fituesve është si më poshtë:

 1. Denis Qosja- Departamenti i Shkencave Islame
 2. Aorel Senja- Departamenti i Shkencave Islame
 3. Enxhi Hasmeta- Departamenti i Shkencave Islame
 4. Xhorxhina Seferi- Departamenti i Shkencave Islame
 5. Ermira Merja- Departamenti i  Shkencave të Edukimit
 6. Muhlis Akelma- Departamenti i  Shkencave të Edukimit
 7. Rovena Mydini- Departamenti i  Shkencave të Komunikimit
 8. Ermelinda Gjeci- Departamenti i  Drejtësisë
 9. Ornela Bego- Departamenti i  Drejtësisë
 10. Ergyst Shehu- Departamenti i  Gjuhës dhe Letërsisë Angleze
 11. Indrit Lami- Departamenti i  Gjuhës dhe Letërsisë Angleze