Kodi i Lëndës : COM 412
Semestri Kodi i Lëndës Emri i Lëndës Lektori
2019-2020 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Ardita Reci, PhD
2018-2019 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Ardita Reci, PhD
2017-2018 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Ndricim Ciroka, PhD
2016-2017 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Briseida Mema, Prof. Dr
2015-2016 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Bashkim Gjergji, Prof. Asoc. Dr.
2014-2015 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Bashkim Gjergji, Prof. Asoc. Dr.
2013-2014 / Pranverë COM 412-1 Media dhe Etika Bashkim Gjergji, Prof. Asoc. Dr.
2013-2014 / Vjeshtë COM 412-1 Media dhe Etika Bashkim Gjergji, Prof. Asoc. Dr.
2012-2013 / Pranverë COM 412-1 Media dhe etika Bashkim Gjergji, Prof. Asoc. Dr.