Stafi akademik

Stafi Akademik

Alban Tufa
Alban Tufa lindi në 24 Mars 1992 në fshatin Sohodoll, Dibër. Që nga diplomimi ai është punësuar me kohë të plotë si asistent pedagogu në Departamentin e Shkencave të Komunikimit në Kolegjin Universitar “Bedër”.
Ana Kekezi
Dr. Ana Kekezi lindi në Vlorë,1980. Me eksperiencë menaxheriale 20 vjeçare në sektorin privat dhe atë publik. Diplomuar për Bachelor në Juridik, Master në Biznes dhe Marketing Ndërkombëtar dhe mban gradën Doktor i Shkencave në Menaxhim, Shkenca Ekonomike. Fushat e ekspertizës: Marketing, Komunikim
Brikena Smajli
Dr. Brikena SMAJLI, ka përfunduar studimet në Universitetin "Luigj Gurakuqi" të Shkodrës për gjuhë dhe letërsi shqipe, si dhe Masterin për Studime letrare, në specialitetin, Letërsi botërore me tezën: "Veçori të simbolikës së Zanafillës dhe Zbulesës tek poetët W. B. Yeats dhe T. S. Eliot"
Edlira Mali
Ka përfunduar studimet universitare në Departamentin e Biznesit, Fakulteti Ekonomik pranë Universitetit të Tiranës. Në 2001, përfundoi studimet Master në Administrim Biznesi pranë Universitetit të Arkansasit, SHBA. Në Mars 2014, merr titullin “Doktor Filozofie në Marketing” Konsulente biznesi.
Ejup Lila
Emirjon Senja
Ka përfunduar studimet “Bachelor” dhe "Master " në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, Fakulteti i Histori-Filologjisë, UT. Gjatë periudhës 2008-2012 punoi si gazetar Ekonomie në Gazetën "Shekulli". Vijon studimet doktorale me temë: Komunikimi i zyrave të shtypit të kompanive celulare.
Eriet Mucollari
Erlis Çela
Dr.Erlis Çela: Ka lindur në qytetin e Elbasanit. Arsimin parauniversitar e kreu ne Pogradec dhe Elbasan. Me pas mbaroi studimet universitare dhe master në fushën e gazetarisë pranë, Fakultetit të Komunikimit, Universiteti “Marmara” në Stamboll, Turqi. Erlis Çela mban gradën “Doktor i Shkencave”
Norga Sulo
MSc. Norga Sulo ka lindur në qytetin e Shkodrës. Ajo ka mbaruar ciklin e parë të studimeve në degën Ekonomiks në universitetin Kocaeli, Turqi. Më pas vazhdoi studimet pasuniversitare në fushën e Marrëdhënieve me Publikun. Znj. Sulo ka një eksperiencë mbi 8 vjeçare në arsimin e lartë.
Rudi Dunga
I lindur në Elbasan (1986), është diplomuar për Gazetari dhe Komunikim në Universitetin e Tiranës. Pas përfundimit të studimeve bachelor është angazhuar për disa vite në gazetari. Në të njëjtën kohë ka përfunduar studimet master në Gazetari Evropiane dhe Ndërkombëtare.
Suela Musta
Valmora Gogo
Ka përfunduar studimet për Gazetari dhe Komunikim, në Universitetin e Tiranës. Me një përvojë 16-vjeçare, Gogo ka qenë pjesë e redaksive në Shqipëri si gazetare, redaktore dhe kryeredaktore. Që prej vitit 2017 është Doktor i Shkencave në Gazetari dhe në Komunikim.
Kristi Mukollari
Llambi Prendi
Mark Marku
Roland Zili
Suela Bendaj
Suela  Tuci
Ekspriencë 14 vjeçare në fushën e Marketingut, Reklamave dhe Komunikimit, kam implementuar dhe menaxhuar suksesshëm shumë fushata marketingu e komunikimi si dhe organizime evenenimentesh për kompani të sukshshme vendase dhe të ndërkombëtare. E apasionuar ndaj keshillmit në karrirerë të të rinjëve,