Drejtuesit e KU Bedër, vizitë në KMSH

Drejtuesit e Kolegjit Universitar Bedër zhvilluan një vizitë në selinë e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, ku delegacioni i kryesuar nga Rektori, Prof. Dr. Gjana, u prit nga Kryetari, H. Bujar Spahiu. Ata i shprehen atij urimet me rastin e zgjedhjes së tij në krye të KMSH-së.   

Gjatë takimit u prekën një sërë tematikash në lidhje me ecurinë e deritanishme të KU Bedër, si dhe bashkëpunimet e ardhshme në fushën e arsimit të lartë. Kryetari Spahiu i falënderoi përzemërsisht ata për vizitën dhe i uroi për ecurinë e mëtejshme të universitetit.