“Përpilimi dhe hartimi i akteve ligjore”

Departamenti i Drejtësisë dhe Klinika e Ligjit “Bedër” organizojnë seminarin e hapur me temë: “Përpilimi dhe hartimi i akteve ligjore”. Seminari do të mbahet nga z. Arianit Qinami, avokat.

Datë: 9 Dhjetor 2021

Ora: 13:15

Salla e Senatit

Ju mirëpresim!