Antarët e Klubit të Librit vunë në skenë dramën "Ti mundesh"

Antarët e Klubit të Librit në Kolegjin Universitar "Bedër", vunë në skenë ditën e sotme dramën me titull "Ti mundesh".

Me skenar dhe regji të presidentes së klubit Jona Kaso, studentët e viteve të para, përcollën emocione te publiku.

Në qendër të subjektit të dramës ishte libri dhe faktorë të tjerë që ndikojnë në jetën e një të riu i gjendur i vetëm në një botë plot përbuzje. Mesazhi i përcjellë ishte që t'ia dalësh është vërtet e vështirë, por jo e pamundur.

Kjo shfaqje teatrale u zhvillua në kuadër të fushatës për mbledhjen e librave dhe dhurimin e tyre për të rinjë në nevojë.