Çerekfinalja e dytë e debateve: Roli i rrjeteve sociale në shoqëri

Faza e dytë eliminatore e debateve solli një tjetër përballje me temë: “Roli i rrjeteve sociale në shoqëri”. Ashtu si çdo herë tjetër, studentët të ndarë në grupe, mbrojtën qëndrime të kundërta përsa i përket temës temës në fjalë. Ndërsa juria, shpalli grupin fitues të përbërë nga studentët: Marsilda Qerreti, Rovena Neziri dhe Ingrid Domi mbi argumentat e sjella në fokus, artikulimin e fakteve si dhe mbi performancën e përgjithshme të studentëve.