Klubi i Debatit, mbyllet faza e parë

Klubi i Debatit në KUB, zhvilloi ditën e djeshme përballjen e fundit të fazës së parë, me temë: "Mediat sociale na ndihmojnë në kuptueshmërinë e ngjarjeve të mëdha botërore".

Grupi pro temës, i përbërë nga studentet Samanta Hysa, Sabina Kurtaj dhe Sidorela Alla (në mungesë), fituan kundrejt Studentëve Matjan Kurti, Genti Grabova dhe Gertiola Agolli.

Studentët sollën argumentat dhe kundërargumentat e tyre, duke krijuar një nive të mirë debati.

Ky ishte grupi i 8-të që kalon në fazën tjetër