Lista e studentëve praktikantë sipas institucioneve mikpritëse

Departamenti i shkencave të komunikimit ka shpallur listën e studentëve që studiojnë në këtë departament dhe që do të vazhdojnë praktikat profesionale në institucione të ndryshme mediatike. Praktikat janë planifikuar të zhvillohen gjatë muajve të verës duke nisur nga 27 qershori e deri në fund të muajit shtator. Lista e institucioneve që kanë mirëpritur studentët është si më poshtë:


Lista e institucioneve mediatike dhe numri i studentëve praktikantë
Channel One TV 2 praktikantë
ABC News TV 3 praktikantë
Arbëria News 1 praktikantë
CİTY News 3 praktikantë
CLUB TV 4 praktikantë
Digit ALb 2 praktikantë
IN TV 3 praktikantë
Klan Plus TV 2 praktikantë
News 24 TV 3 praktikantë
Ora News TV 4 praktikantë
Radio Spektrum 2 praktikantë
Report TV 2 praktikantë
RTSH 5 praktikantë
TV Klan 4 praktikantë

 

Lista e detajuar e studentëve të sistemuar në praktika profesionale
Nr. Emër Mbiemër Viti i studimit Institucioni mikpritës
1 Afina Mani I Channel One TV
2 Dorina Duraku I ABC News TV
3 Greta Asllani I ABC News TV
4 Neilda Shkullaku I ABC News TV
5 Juljan Hasa I Arneria News
6 Tesi Mazreku Channel One TV
7 Nevreze Dragoti I CLUB TV
8 Sara Xhurxhi I CLUB TV
9 Shkëlqim Çota I CLUB TV
10 Jona Lime I IN TV
11 Ervin Sefa I Klan Plus TV
12 Joana Spaho I News 24 TV
13 Arjana Miha I News 24 TV
14 Delona Shqefni I News 24 TV
15 Françeska Kordalli I Ora News TV
16 Hygerta Basha I Ora News TV
17 Riza Tufa I Ora News TV
18 Lediona Trupja I Report TV
19 Romina Bakalli I Report TV
20 Kristi Mukollari I Klan TV
21 Aurora Matraxhiu I Klan TV
22 Kleo Polovina I Klan TV
23 Erjon Omeri I DigitAlb
24 Armando Çela II City News FM
25 Enida Çili II City News FM
26 Eriselda Kaja II City News FM
27 Irsa Qosja II CLUB TV
28 Ismail Spahiu II Digit ALb
29 Elton Cara II IN TV
30 Salvador Pëllumbi II IN TV
31 Ornela Feruku II Klan Plus TV
32 Gentian Duka II Ora News TV
33 Lorena Shkurti II Radio Spektrum
34 Sara Mustafa II Radio Spektrum
35 Alban Tufa II RTSH
36 Artjola Cani II RTSH
37 Enkeleda Bodini II RTSH
38 Ervin Leka II RTSH
39 Mukades Selmani II RTSH
40 Franko Hoxha II Klan TV