"Studenti dhe profesioni", e ftuar gazetarja Klodiana Lala

Në kuadër të seminareve "Studenti dhe profesioni", organizuar nga Departamenti i Shkencave të Komunikimit, ishte e ftuar gazetarja e njohur Klodiana Lala. Ajo diskutoi me studentët në lidhje me vështirësitë që ka raportimi çështjeve të bujshme në kronikën e zezë.

Znj. Lala ndau me studentët disa nga eksperiencat më domethënëse të karrierës së saj mbi 20-vjecare në gazetari, si dhe sekrete profesionale që i kanë shërbyer si çelës për të kuptuar të vërtetat.

Studentet iu drejtuan gazetares Klodiana Lala me pyetje në lidhje me vështirësitë e profesionit, duke shprehur kuriozitetin që i ka ngjallur ajo si personazh, por edhe sektori i gazetarisë që ajo mbulon në media.