Tufa: Libri po fiton vlerë në botën globale

Publicisti i njohur Agron Tufa ka qenë i ftuari i rradhës në departamentin e Shkencave të komunikimit. Rëndësia e librit dhe mesazhit të tij si një mjet i rëndësishëm i komunikimit masiv ishte në qendër të bashkëbisedimit që Prof.Tufa zhvilloi me studentët.
 
Sipas tij, libri nuk do ta humbas asnjëherë vlerën e tij dhe në një botë globale mesazhi i një autori të caktuar mund të përhapet në mënyrë shumë të shpejtë. 
 
Në fund të takimit Prof.Tufa iu përgjigj interesit të studentëve.