Zhvillohet mbledhja e parë e Klubit të Debatit

Zhvillohet mbledhja e parë e Klubit të Debatit- 26 tetor 2018

Klubi i Debatit zhvilloi ditën e sotme mbledhjen e parë të këtij viti akademik. Gjatë mbledhjes u zhvilluan zgjedhjet me votë të fshehtë, për Bordin Drejtues ku u zgjodhën: president, Grisel Alla; zv.president, Xhesjon Zogu; sekretare, Anisa Tufa dhe antare bordi, Lirije Myftarago.

Gjithashtu antarët e klubit diskutuan mbi vazhdimsinë e Klubi si edhe tematikat e debateve, duke propozuar secili nga një temë të cilat u diskutuan mbi rëndësinë aktuale që kanë.

Lektore, Jola Marku dhe këshilltari Alban Tufa, shpjeguan rëndësinë e klubit dhe iu parashtruan anëtarëve mundësi dhe ekseprienca që mund të ndiqen në të ardhmen.

Antarët u njohën më shumë me njëri-tjetrin duke çuar kështu drejt konsolidimi të klubit